Welke dienstverlening biedt CarFinanceCheck aan?

Om de financiële staat van je auto te bepalen door de CarFinanceCheck, neem je het financieringscontract van jouw geldverstrekker bij de hand. Zo heb je alle gegevens beschikbaar. Is alles ingevuld, dan berekent de CarFinanceCheck gratis wat de financiële staat is van jouw auto / contract. Vervolgens ontvang je een mail van ons met daarin de financiële staat. Met deze bedragen kan je zelf bepalen of het voordelig is om met ons te praten over een nieuwe auto (financiering).

Objectiviteit geborgd

Aanbieders van financiële producten hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten van CarFinanceCheck. Ook maken we met niemand productieafspraken. We adviseren op basis van een objectieve, wiskundige, analyse.

Wat verwacht CarFinanceCheck van jou als klant?

We proberen jou als klant zo goed mogelijk te helpen en altijd voor je klaar te staan. Maar daarbij hebben we ook jouw medewerking nodig. Daarom verwachten we dat jij:

 

  • De juiste gegevens aan ons verstrekt. Dit is ook in je eigen belang. Mocht achteraf blijken dat je onjuiste of onvolledige informatie hebt verstrekt dan kan de uitkomst sterk afwijken van het eigenlijke resultaat.
  • Ons een geldig e-mailadres verstrekt zodat we je op de hoogte te kunnen houden van belangrijke resultaten rondom jouw financiele product.

Privacystatement

Voor het maken van een vergelijking op onze website ontkom je er niet aan om persoonlijke gegevens in te vullen. We leggen je graag uit waar we je gegevens voor nodig hebben en hoe we ermee omgaan.

Lees onze privacy verklaring.

Disclaimer

De CarFinanceCheck is een tool die beschikbaar wordt gesteld aan autodealers. Het doel van deze tool is d.m.v. wiskundige formules de financiële staat van een financieringscontract te berekenen. Wij maken gebruik van de financiële data die de consument zelf invult in de tool. En van een algoritme dat , op basis van de gemiddelde prijs die voor een redelijk vergelijkbare auto wordt geadverteerd op diverse occasion sites, de ‘overwaarde’ uitrekent. (Of een contract ‘onder water’ staat of niet). De CFC biedt geen garantie dat ook daadwerkelijk de overwaarde gerealiseerd wordt. Het resultaat is afhankelijk van factoren die wij niet meenemen, zoals staat van de auto, waardebepaling door de dealer, afkoopeisen van de financier.

Wij verwerken gegevens van de gebruikers van de tool om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Dat doen we in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / privacywetgeving
In de privacyverklaring lees je wat CFC met jouw persoonsgegevens doet. Je kan hier onder meer inzien welke persoonsgegevens we van je verzamelen, waar we ze voor gebruiken en hoe lang we ze bewaren.

Door gebruik te maken van onze tool en/of door diensten of producten van ons af te nemen, ga je akkoord met ons privacy beleid. Als je vragen hebt, neem dan contact op via info@carfinancecheck.nl.